ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: ‘Βασίλειο παράνομων χωματερών’

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: ‘Βασίλειο παράνομων χωματερών’

Καταγγελίες πέφτουν βροχή από πολίτες της επαρχίας Αμμοχώστου για τη λειτουργία παράνομων χωματερών στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι των χωριών Λιοπέτρι και Αυγόρου κατήγγειλαν ότι «τοξικό» νέφος καλύπτει τις περιοχές τους με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνεται ανυπόφορη.

Όπως σημειώνεται, η περιοχή κατάντησε «βασίλειο παράνομων χωματερών», ενώ ο κοινοτάρχης Αυγόρου, Παναγής Μιχαηλάς, απέδωσε τη λειτουργία τους σε «επιτήδειους».

Πάντως, η δυσφορία είναι έντονη στα δύο χωριά της επαρχίας Αμμοχώστου εξαιτίας της καύσης των σκουπιδιών στις παράνομες αυτές χωματερές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Σκυφτή και φανερά συγκινημένη αποχαιρετά την Καίτη Κληρίδου - «Ραγίζει» καρδιές η φωτογραφία

Αννίτα Δημητρίου: Σκυφτή και φανερά συγκινημένη αποχαιρετά την Καίτη Κληρίδου - «Ραγίζει» καρδιές η φωτογραφία

Στην κηδεία της κόρης του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, Καίτης, βρέθηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE