Εγκληματική ενέργεια εναντίον του Νικολάου… Του έκαψαν το αυτοκίνητο

Εγκληματική ενέργεια εναντίον του Νικολάου… Του έκαψαν το αυτοκίνητο

Ένας από τους τρεις εμπρησμούς που έγιναν τις τελευταίες ώρες στη Λεμεσό, έχει σχέση με τον Νίκο Νικολάου.

Πρόκειται για μέλος της Ομόνοιας, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες δήλωσε ότι είναι σε ανοικτή γραμμή με ενδιαφερόμενο επενδυτή για τον σύλλογο της Λευκωσίας. 

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στα Πολεμίδια, έγινε παρανάλωμα του πυρός. Καταστράφηκε ολοσχερώς. 

Δεν μπορεί να λεχθεί οτιδήποτε για την ώρα, κατά πόσον το άσχημο συμβάν σχετίζεται με το δημόσιο ενδιαφέρον του συγκεκριμένου ανθρώπου για να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Ομόνοιας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.