Εγκληματική ενέργεια εναντίον του Νικολάου… Του έκαψαν το αυτοκίνητο

Εγκληματική ενέργεια εναντίον του Νικολάου… Του έκαψαν το αυτοκίνητο

Ένας από τους τρεις εμπρησμούς που έγιναν τις τελευταίες ώρες στη Λεμεσό, έχει σχέση με τον Νίκο Νικολάου.

Πρόκειται για μέλος της Ομόνοιας, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες δήλωσε ότι είναι σε ανοικτή γραμμή με ενδιαφερόμενο επενδυτή για τον σύλλογο της Λευκωσίας. 

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του, που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στα Πολεμίδια, έγινε παρανάλωμα του πυρός. Καταστράφηκε ολοσχερώς. 

Δεν μπορεί να λεχθεί οτιδήποτε για την ώρα, κατά πόσον το άσχημο συμβάν σχετίζεται με το δημόσιο ενδιαφέρον του συγκεκριμένου ανθρώπου για να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Ομόνοιας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE