Η παπαδιά στο Sigma -‘Πλήρωσαν την Έλενα να ψευδορκήσει για να βάλει φυλακή τον πάτερ’ -VIDEO

Η παπαδιά στο Sigma -‘Πλήρωσαν την Έλενα να ψευδορκήσει για να βάλει φυλακή τον πάτερ’ -VIDEO

Σοβαροί ισχυρισμοί διατυπώθηκαν στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του SIGMA, σε σχέση με την υπόθεση της Έλενας Φραντζή που απεβίωσε πρόσφατα στην Λακατάμια.

Η σύζυγος του πάτερ που είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση της άτυχης Έλενας, έκανε λόγο για ψευδορκία της θανούσας.

Σε τηλεφωνική της παρέμβαση ανέφερε στην δημοσιογράφο Κατερίνα Χριστοφίδου ότι «αδίκως το δικαστήριο καταδίκασε τον πάτερ» και ισχυρίστηκε πως η 33χρονη χρηματίστηκε για να ψευδορκήσει και να βάλει τον ιερέα στην φυλακή.

Αναφέρθηκε σε τηλεφώνημα που της έκανε η Έλενα πριν να αποβιώσει και η οποία –σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της παπαδιάς- φέρεται να παραδέχθηκε ότι της είχαν δώσει πολλά χρήματα για να δώσει ψεύτικη κατάθεση.

Η σύζυγος του ιερέα ανέφερε, μάλιστα, ότι η Έλενα αγαπούσε τον ιερέα, θέλοντας να στηρίξει τη θέση της ότι ουδέποτε ο σύζυγός της έκανε αυτά για τα οποία καταδικάστηκε.

Δείτε το συγκλονιστικό VIDEO:

 

 https://www.youtube.com/watch?v=Q_T2g9GCMqo&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE