Στην κυκλοφορία μέρος των λεωφόρων Λάρνακος και Αμμοχώστου

Στην κυκλοφορία μέρος των λεωφόρων Λάρνακος και Αμμοχώστου

To Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, στo πλαίσιο κατασκευής της λεωφόρου Αγλαντζιάς και μέρους των λεωφόρων Λάρνακος και Αμμοχώστου στην Αγλαντζιά, τμήματα των υπό κατασκευή δρόμων θα δοθούν στην κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί η υφιστάμενη ρύθμιση της τροχαίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, τα νέα τμήματα που θα δοθούν στην κυκλοφορία είναι τα ακόλουθα:

1. Το βόρειο τμήμα της λεωφόρου Αγλαντζιάς, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Ακαδημίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αθηνάς:
Το τμήμα αυτό θα λειτουργεί με δύο λωρίδες αμφίδρομης κυκλοφορίας.
Η συμβολή της λεωφόρου Αγλαντζιάς με τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου θα είναι φωτοελεγχόμενη.
2. Το νότιο τμήμα της λεωφόρου Λάρνακος από τον κυκλικό κόμβο Αμμοχώστου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αθηνάς:
Ολόκληρο το βόρειο και νότιο τμήμα θα λειτουργεί με τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας δύο σε κάθε κατεύθυνση.
Όλες οι είσοδοι και οι έξοδοι των κυκλικών κόμβων Αμμοχώστου και ΣΠΕ Αγλαντζιάς θα είναι σε λειτουργία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE