25χρονος παίκτης κατήγγειλε στην Αστυνομία πρώην στέλεχος του Ερμή

25χρονος παίκτης κατήγγειλε στην Αστυνομία πρώην στέλεχος του Ερμή

Για απόσπαση ποσού 2.000 ευρώ καταγγέλθηκε πρώην στέλεχος του Ερμή Αραδίππου.

Εντός της ημέρας (27/03) μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού πατέρας 25χρονου ποδοσφαιριστή των Αραδιπιωτών και έκανε καταγγελία στο ΤΑΕ σε βάρος του τέως τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, ο 25χρονος έδωσε το ποσό των 2.000 ευρώ στον πρώην στέλεχος της ομάδας, για σκοπούς αποθεραπείας τραυματισμού. Αυτά τα χρήματα τα οικειοποιήθηκε ο τελευταίος, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλθηκαν.

Η Αστυνομία αναζητεί τον πρώην τεχνικό διευθυντή για να ζητήσει τις δικές του θέσεις.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE