Αναβάθμιση για Τράπεζα Κύπρου και σταθερές προοπτικές

Αναβάθμιση για Τράπεζα Κύπρου και σταθερές προοπτικές

Ο Fitch αναβάθμισε στο «ΒΒΒ», από «ΒΒΒ-» τα καλυμμένα ομόλογα της Τράπεζας Κύπρου, σταθερές οι προοπτικές.

Σε αναβάθμιση στο «ΒΒΒ», από «ΒΒΒ-», των υφιστάμενων καλυμμένων ομολόγων της Τράπεζας Κύπρου αξίας €650 εκατομμυρίων, προχώρησε ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch Ratings, θέτοντας παράλληλα σε σταθερό ορίζοντα τις προοπτικές.

Η αναβάθμιση αντικατοπτρίζει μόνο την παροχή νέων πληροφοριών σχετικά με το εισόδημα των δανειοληπτών, τις οποίες έδωσε ο εκδότης, αντιπροσωπεύοντας το 87% της κάλυψης του ομολόγου (από 43,9% το Σεπτέμβριο του 2017).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE