Κάλεσε διάσκεψη τύπου και νέα ομάδα από τη νέα σεζόν για Κρόιφ

Κάλεσε διάσκεψη τύπου και νέα ομάδα από τη νέα σεζόν για Κρόιφ

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα η Μακάμπι Τελ Αβίβ.  Σκοπός αυτής ήταν για να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή, Γιόρντι Κρόιφ.

Γνωστός στο κυπριακό ποδόσφαιρο ο Κρόιφ από το πέρασμα του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ Λάρνακας προ ετών.

Στη σημερινή διάσκεψη στο πάνελ ήταν ο ίδιος ο προπονητής της Μακάμπι, καθώς και ο ιδιοκτήτης, Μίτς Γκολντχαρ (Mitch Goldhar).

Στο Ισραήλ απομένουν 9 αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος, εντούτοις, θεωρήθηκε σωστό στην παρούσα χρονική στιγμή να ανακοινωθεί ότι Κρόιφ και Μακάμπι Τέλ Αβίβ δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εντούτοις, ο Γιόρντι Κρόιφ υποσχέθηκε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα παρουσιαστεί… αδιάφορος από εδώ και πέρα, θα δώσει το άπαν των δυνάμεων του με τους παίκτες της Μακάμπι, μέχρι και το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για αυτή τη σεζόν, για να τερματίσει στην καλύτερη δυνατή θέση η ομάδα.

Από εκεί και πέρα δεν θέλησε να πει αρκετά για το μέλλον του, καθώς προέχουν οι υποχρεώσεις του με την ομάδα του Ισραήλ και έπειτα το που θα τον βρει η νέα σεζόν. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".