Πρόταση απο εταιρεία να γίνει «Ευρωπαϊκό» το Τσίρειο!

Πρόταση απο εταιρεία να γίνει «Ευρωπαϊκό» το Τσίρειο!

Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣΟ στην αποψινή του συνεδρία συζήτησε το ενδεχόμενο αναβάθμισης του φωτισμού του Τσιρείου Σταδίου. Βασικά, έχει ενώπιον του πρόταση από συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία παρουσιάζεται έτοιμη να αυξήσει την ένταση του φωτισμού, για να μπορούν να διεξάγονται βραδυνοί αγώνες στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Έχει δοθεί εντολή σε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του διαχειριστή του Τσιρείου Σταδίου να μελετήσει πιο εκτεταμένα την πρόταση της ιδιωτικής εταιρείας. Αναμένονται εξελίξεις τις αμέσως επόμενες μέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE