Το ύστατο χαίρε είπαν στο Μ. Αντωνόπουλο συγγενείς και φίλοι

Το ύστατο χαίρε είπαν στο Μ. Αντωνόπουλο συγγενείς και φίλοι

Το ύστατο χαίρε είπαν συγγενείς και φίλοι στον Μάκη Αντωνόπουλο. Ο Ελλαδίτης  σκηνοθέτης, ηθοποιός, συγγραφέας, ποιητής και δημοσιογράφος που απεβίωσε τη Δευτέρα 26/3 και που για χρόνια δραστηριοποιείτο στην Κύπρο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία το απόγευμα.



Η κηδεία του τελέστηκε  στις 15:30 το απόγευμα  στο Δημόσιο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης Αττικής.

Την Τετάρτη 28/3 στις 17:00 το απόγευμα στην Εκκλησία Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Σφαλαγγιώτισα στη Λεμεσό, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Μάκη Αντωνόπουλου.

Ο Μάκης Αντωνόπουλος στην Πάφο  εργάστηκε επί σειρά ετών στο Ράδιο Πάφος και στο Κανάλι Ωμέγα καθώς και στην Λεμεσό στο τηλεοπτικό σταθμό EXTRA.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE