Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Νετανιάχου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Νετανιάχου

Εκπρόσωπος Τύπου του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Μπάντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε ότι ο ηγέτης έχει μεταβεί στο νοσοκομείο την Τρίτη 27/3 για εξετάσεις μετά από ασθένεια.



«Ο Πρωθυπουργός υπέφερε από ψηλό πυρετό και βήχα», ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου του 68χρονου Νετανιάχου σε γραπτό μήνυμα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Ο προσωπικός γιατρός του κ. Νετανιάχου πιστεύει ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει αναρρώσει πλήρως από ασθένεια που είχε πριν από δύο εβδομάδες και γι αυτό αποφασίστηκε να κάνει περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ παρά την απόρριψη του προσχεδίου συμφωνίας από τους εργοδότες, δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE