Πάει για κίνηση… σοκ η Μπαρτσελόνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πάει για κίνηση… σοκ η Μπαρτσελόνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο φευγάτος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αριστερός μπακ, Λουκ Σο.

Ο πρώην αριστερός οπισθοφύλακας της Σαουθάμπτον (2012-14), Λουκ Σο, δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στο «Όλντ Τράφορντ» με τον Ζοσέ Μουρίνιο, να τον κατηγορεί πως δεν προσπαθεί αρκετά και τις σχέσεις τους να είναι αρκετά κακές κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπαρτσελόνα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ψάχνει έναν αριστερό μπακ εν όψει της νέας σεζόν για να δυναμώσει την ομάδα του και θέλει να εκμεταλλευτεί τις κακές σχέσεις του 22χρονου Άγγλου – του οποίου το συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ λήγει το καλοκαίρι του 2018 – με τον Πορτογάλο τεχνικό και να τον κάνει κάτοικο Βαρκελώνης το προσεχές καλοκαίρι.

Πάει για κίνηση... σοκ με Λουκ Σο η Μπαρτσελόνα

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.