«Καίγεται» παραπάνω ο Απόλλωνας…

«Καίγεται» παραπάνω ο Απόλλωνας…

Οι επόμενες μια-δυο εβδομάδες αναμένεται να φέρουν εξελίξεις, σε σχέση με τις κινήσεις που γίνονται με σκοπό την αναβάθμιση του φωτισμού του Τσιρείου Σταδίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ περισσότερα 

Βρίσκονται σε αναμονή και οι διοικήσεις των δυο μεγάλων ομάδων της πόλης που χρησιμοποιούν ως έδρα το Τσίρειο, του Απόλλωνα και της ΑΕΛ. 

Περισσότερο «καίγονται» στον Απόλλωνα, όπου ουσιαστικά έχουν εξασφαλισμένη θέση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Θα ξεκαθαρίσει τον Μάιο, σε ποια διοργάνωση θα αγωνιστούν, ο μεγάλος τους στόχος είναι να παίξουν στα προκριματικά του Τσιάμπιονς Ληγκ.   

Η διοίκηση των κυανολεύκων ευελπιστεί ότι θα εξασφαλίσει το «χαρτί» από την ΟΥΕΦΑ το Τσίρειο, ούτως ώστε να το χρησιμοποιήσουν ως έδρα για τα προκριματικά. Όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για να αποφύγουν την ταλαιπωρία (και τα έξοδα) οι χιλιάδες οπαδοί τους. Να μην αναγκαστούν και φέτος να πηγαίνουν στη Λάρνακα και στο ΑΕΚ Αρένα. 

Από την άλλη στην ΑΕΛ είναι δύσκολα τα πράγματα για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αλλά θα διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν στις τελευταίες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE