Γκάφα ολκής από το Russia Today - Βρήκαν σημαία να βάλουν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γκάφα ολκής από το Russia Today - Βρήκαν σημαία να βάλουν - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γκάφα ολκής διέπραξε το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Russia Today (RT).

Το RT ανάρτησε στο κανάλι του γράφημα των χωρών που δεν προχώρησαν σε απελάσεις Ρώσων διπλωματών για την υπόθεση Σκριπάλ, όπως η Ελλάδα και η Κύπρος. Ωστόσο, έβαλε δίπλα από το όνομα της Κύπρου την παράνομη σημαία του... ψευδοκράτους.

Έτσι, εξαιτίας της σοβαρής αβλεψίας των Ρώσων, η Κυπριακή Δημοκρατία μετατράπηκε στην ανύπαρκτη στη διεθνή κοινότητα "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου".

Η όλη υπόθεση χαρακτηρίστηκε από τη Λευκωσία σοβαρή, με το Lobby for Cyprus να σπεύδει να διορθώσει το ρωσικό δίκτυο, σημειώνοντας ότι η εν λόγω "σημαία" είναι παράνομη και χρησιμοποιείται μόνον από την Τουρκία (τη μοναδική χώρα στον κόσμο που αναγνωρίζει το ψευδοκράτος).

Πάντως, το ρωσικό δίκτυο παραδέχθηκε, όπως ήταν φυσικό άλλωστε, το σοβαρό λάθος του, και λίγο μετά ενημέρωσε το Lobby for Cyprus ότι το διόρθωσε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

Ο στρατός των ΗΠΑ εξαπέλυσε χθες μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, καταφέροντας πλήγματα σε περισσότερους από 70 στόχους του Ισλαμικού Κράτους, ως απάντηση στην επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών και ενός διερμηνέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE