«Παρένθεση για να στηρίξουμε αυτούς που πραγματικά το αξίζουν» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Παρένθεση για να στηρίξουμε αυτούς που πραγματικά το αξίζουν» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Θύρα 9 εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, ότι είναι προς πώληση η επίσημη φανέλα της μπασκετικής Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

«Μια παρένθεση σε όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας για να στηρίξουμε αυτούς που πραγματικά το αξίζουν.

Μετά από παράκληση αρκετού κόσμου, η επίσημη φανέλα της Καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ (με χορηγό την ΘΥΡΑ 9) βρίσκεται προς πώληση με προ παραγγελία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της σελίδας Gate 9 Shop και να κάνουν την προ αγορά τους ή να επισκεφθούν το κατάστημα της ΘΥΡΑ 9, που βρίσκεται 50 μέτρα από τον Κεντρικό μας σύνδεσμο.

Η τιμή της φανέλας είναι €25 ευρώ και ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

BEST OF TOTHEMAONLINE