Η ΠΟΕΔ στηρίζει τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία

Η ΠΟΕΔ στηρίζει τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία

Τη στήριξή της στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών, οι οποίοι εργάζονται στα προαιρετικά ολοήμερα δημοτικά σχολεία, εκφράζει η ΠΟΕΔ, καλώντας την επίσημη πλευρά να προχωρήσει στην επίλυση του ζητήματος του καθεστώτος τους.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΔ «τονίζει την πάγια θέση της για ποιοτική αναβάθμιση του Προαιρετικού Ολοήμερου Σχολείου και τη διασύνδεσή του με το πρωινό σχολείο. Παράλληλα, επαναλαμβάνει τη θέση της για την κατάργηση του απαράδεκτου καθεστώτος της αγοράς υπηρεσιών και του αυτοεργοδοτούμενου στην εκπαίδευση, και ζητά την αναγνώριση της υπηρεσίας στα Προαιρετικά Ολοήμερα υπό προϋποθέσεις».

Προστίθεται ότι «με βάση τα πιο πάνω, η ΠΟΕΔ στηρίζει την προσπάθεια και τον αγώνα των συναδέλφων που εργάζονται στα Προαιρετικά Ολοήμερα και καλεί την επίσημη πλευρά να προχωρήσει στην επίλυση των πιο πάνω θεμάτων».

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE