Η ΠΟΕΔ στηρίζει τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία

Η ΠΟΕΔ στηρίζει τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία

Τη στήριξή της στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών, οι οποίοι εργάζονται στα προαιρετικά ολοήμερα δημοτικά σχολεία, εκφράζει η ΠΟΕΔ, καλώντας την επίσημη πλευρά να προχωρήσει στην επίλυση του ζητήματος του καθεστώτος τους.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΔ «τονίζει την πάγια θέση της για ποιοτική αναβάθμιση του Προαιρετικού Ολοήμερου Σχολείου και τη διασύνδεσή του με το πρωινό σχολείο. Παράλληλα, επαναλαμβάνει τη θέση της για την κατάργηση του απαράδεκτου καθεστώτος της αγοράς υπηρεσιών και του αυτοεργοδοτούμενου στην εκπαίδευση, και ζητά την αναγνώριση της υπηρεσίας στα Προαιρετικά Ολοήμερα υπό προϋποθέσεις».

Προστίθεται ότι «με βάση τα πιο πάνω, η ΠΟΕΔ στηρίζει την προσπάθεια και τον αγώνα των συναδέλφων που εργάζονται στα Προαιρετικά Ολοήμερα και καλεί την επίσημη πλευρά να προχωρήσει στην επίλυση των πιο πάνω θεμάτων».

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.