ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στην μπυραρία του και τον συνέλαβαν

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στην μπυραρία του και τον συνέλαβαν

Συνελήφθη την Τετάρτη 28/3 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 57χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής αεροβόλου όπλου.



Σύμφωνα με την Αστυνομία η διάρρηξη σημειώθηκε στις 11.12.2017.

Μετά από την λήψη επιστημονικών εξετάσεων έγινε έρευνα σε μπυραρία που ανήκει στον 57χρονο στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ένα αεροβόλο όπλο άγραφο.

Ο 57χρονος ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE