Στον έβδομο μήνα η Κύπρια επώνυμη και εμφανίζεται με στενή βραδινή τουαλέτα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στον έβδομο μήνα η Κύπρια επώνυμη και εμφανίζεται με στενή βραδινή τουαλέτα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τις τελευταίες της εμφανίσεις επί σκηνής πραγματοποιεί αυτές τις μέρες η ταλαντούχα Κύπρια που διανύει τον έβδομο μήνα της δεύτερής της εγκυμοσύνης.  

Η Αλίκη Χρυσοχού διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση στο instagram πραγματοποιεί τις τελευταίες της εμφανίσεις. 

Εντυπωσιαστήκαμε με την σιλουέτα της σοπράνο, μιας και στον έβδομο μήνα της δεύτερης της εγκυμοσύνης εμφανίζεται στην σκηνή με μαύρη στενή βραδινή τουαλέτα, με την μικρή της κοιλίτσα να μην στέκεται εμπόδιο στο στενό ρούχο και η ίδια να είναι μια κομψή εγκυμονούσα.  

 Να πούμε οτι η ταλαντούχα Κύπρια έχει ακόμα ένα παιδί, τον γιο της Κρίστιαν. 

Η Αλίκη με τον Κρίστιαν στον κήπο του σπιτιού τους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE