Πέραν των 10 φορεμάτων κουβάλησε ο στιλίστας της Σπυροπούλου για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση - VIDEO

Πέραν των 10 φορεμάτων κουβάλησε ο στιλίστας της Σπυροπούλου για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση - VIDEO

Το τερμάτισε η Σπυροπούλου... Δεν μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών μας, τα φορέματα που κουβάλησε ο στιλίστας της για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το Survivor. 

Η Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα και στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης!

Η παρουσιάστρια πήγε με τον στυλίστα της, ο οποίος κουβαλούσε όχι ένα ούτε δύο, αλλά δώδεκα στον αριθμό φορέματα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» η Κωνσταντίνα πήγε καλεσμένη μετά το Survivor στην Ντορέττα και ήθελε να κάνει grande εμφάνιση, όμως απέφυγε να μιλήσει στους δημοσιογράφους!

Η Κατερίνα Καινούργιου όταν είδε τα δώδεκα φορέματα που κουβαλούσε ο στυλίστας της τότε ζήλεψε...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video του gossiptv: 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=8ycRnBaLCsY

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE