Πέραν των 10 φορεμάτων κουβάλησε ο στιλίστας της Σπυροπούλου για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση - VIDEO

Πέραν των 10 φορεμάτων κουβάλησε ο στιλίστας της Σπυροπούλου για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση - VIDEO

Το τερμάτισε η Σπυροπούλου... Δεν μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών μας, τα φορέματα που κουβάλησε ο στιλίστας της για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το Survivor. 

Η Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα και στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης!

Η παρουσιάστρια πήγε με τον στυλίστα της, ο οποίος κουβαλούσε όχι ένα ούτε δύο, αλλά δώδεκα στον αριθμό φορέματα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» η Κωνσταντίνα πήγε καλεσμένη μετά το Survivor στην Ντορέττα και ήθελε να κάνει grande εμφάνιση, όμως απέφυγε να μιλήσει στους δημοσιογράφους!

Η Κατερίνα Καινούργιου όταν είδε τα δώδεκα φορέματα που κουβαλούσε ο στυλίστας της τότε ζήλεψε...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video του gossiptv: 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=8ycRnBaLCsY

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE