ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Συντριπτική νίκη αλ-Σίσι - Επανεκλογή με υψηλά ποσοστά

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Συντριπτική νίκη αλ-Σίσι - Επανεκλογή με υψηλά ποσοστά

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι συγκέντρωσε ποσοστό μεγαλύτερο του 90% των ψήφων στις προεδρικές εκλογές.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από τον Τύπο, το ποσοστό συμμετοχής σε αυτές ήταν μικρότερο από 50%, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Aλ-Αχράμ, ο Σίσι συγκέντρωσε το 92% των ψήφων και σχεδόν 23 εκατομμύρια πολίτες ψήφισαν στις εκλογές από τα περίπου 60 εκατομμύρια ψηφοφόρους.

Η εφημερίδα Akhbar al-Yaoum και το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Mena δημοσίευσαν παρόμοια στοιχεία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE