Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης για το ταλέντο της Βαλένθια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης για το ταλέντο της Βαλένθια

Ο ταλαντούχος κεντρικός μέσος Κάρλος Σολέρ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Βαλένθια και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται να «κονταροχτυπηθούν» το καλοκαίρι του 2018 για την απόκτηση του 21χρονου Ισπανού διεθνή, στο συμβόλαιο του οποίου με τις «Νυχτερίδες» υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 80 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο θα μπορούσε να πουληθεί με ένα χαμηλότερο ποσό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πατρίδα του.

sdna.gr

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE