Έγιναν τρεις οι οπαδοί για ΓΣΠ

Έγιναν τρεις οι οπαδοί για ΓΣΠ

Μέχρι χθες νωρίς το απόγευμα είχαν αγοράσει δυο ΑΕΛίστες εισιτήρια, μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ, για το βόρειο πέταλο του ΓΣΠ. Για τον αυριανό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. 

Στη συνέχεια… έκλεισε θέση άλλος ένας. 

Ως γνωστό, θα υπάρχει η δυνατότητα μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα για κάποιον να μπει στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για να κόψει εισιτήριο. 

Μαζί με τους Ομονοιάτες, οι οπαδοί της ΑΕΛ είπαν το ηχηρό «όχι» στην απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ να εφαρμόσει το μέτρο της ταυτοποίησης στα ντέρμπι των ομάδων της πρώτης εξάδας. 

Διαβάστε ΕΔΩ τι δήλωσε ο πρώτος οπαδό της ΑΕΛ που έκοψε εισιτήριο

*Η φωτογραφία δεν σχετίζεται με το παραπάνω κείμενο.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.