Μπλόκαραν σουσάμι με… σαλμονέλα – Προοριζόταν για φλαούνες

Μπλόκαραν σουσάμι με… σαλμονέλα – Προοριζόταν για φλαούνες

Στο λιμάνι Λεμεσού μπλόκαραν 19 χιλιάδες κιλά σουσάμι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας.

Το εμπορευματοκιβώτιο από την Ινδία είχε φτάσει για τις ανάγκες των γιορτών του Πάσχα και ήταν επιμολυσμένο με σαλμονέλα.

Προοριζόταν για να «διακοσμήσει» τις πατροπαράδοτες φλαούνες αλλά, προς το παρόν, έχει δεσμευτεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Είτε λοιπόν θα καταστραφεί είτε θα εξαχθεί και πάλι στην Ινδία.

Σύμφωνα με τη Μαρία Παναγιώτου («Πολίτης») και όσα δήλωσε ο διευθυντής των Υγειονομικών Υπηρεσιών στην εφημερίδα, οι έλεγχοι έχουν εντατικοποιηθεί τόσο στην εσωτερική αγορά όσο και στις εισαγωγές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE