ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμός οχήματος - Ανήκει σε 54χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμός οχήματος - Ανήκει σε 54χρονο

Η ώρα 03:17 τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/3), τέθηκαν σε κινητοποίηση οι Αρχές, μετά πληροφορία για φωτιά σε όχημα στην Εκάλη στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Nissan Pulsar το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στην οδό Ανεμώνης στην Εκάλη Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.49.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Το όχημα ανήκει σε 54χρονο, ωστόσο οδηγείται από 38χρονη γυναίκα. 

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE