ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 59χρονος - Πούλησε διαμάντια €2.500 για €44.000

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 59χρονος - Πούλησε διαμάντια €2.500 για €44.000

Συνελήφθη την Πέμπτη (29/3) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 59χρονος από την επαρχία Λάρνακας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το πιο πάνω αδίκημα.

Συγκεκριμένα, στις 20 Μαρτίου, 2018, ο συλληφθείς είχε επισκεφτεί συγκεκριμένο χρυσοχοείο στη Λάρνακα όπου, πώλησε στον ιδιοκτήτη τέσσερα διαμάντια για το συνολικό ποσό των €44,000.

Την επόμενη μέρα, ο παραπονούμενος υπέδειξε τα διαμάντια σε ειδικό στην εξέταση πολύτιμων λίθων όπου διαπιστώθηκε ότι, πρόκειται για πολύ καλή απομίμηση διαμαντιών, η συνολική αξία των οποίων δεν υπερβαίνει τις €2,500.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE