ΚΟΥΚΟΥΜΑ ΓΙΑ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ: «Αρνούνταν τη συζήτηση για να μη δυσαρεστηθεί ο Αρχιεπίσκοπος»

ΚΟΥΚΟΥΜΑ ΓΙΑ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ: «Αρνούνταν τη συζήτηση για να μη δυσαρεστηθεί ο Αρχιεπίσκοπος»

Έντονη η βουλευτής του ΑΚΕΛ στην ομιλία της από το βήμα της Βουλής.

Με πρώτο θέμα στην ατζέντα αυτό των αμβλώσεων ξεκίνησε η ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 30/3 με την Βουλευτή του ΑΚΕΛ να καταγγέλλει ότι κάποιοι αρνούνταν τη συζήτηση πριν τις εκλογές για να μην δυσαρεστηθεί ο Αρχιεπίσκος.

«Σήμερα ψηφίζουμε τη χειραφέτηση της γυναίκας. Ούτε θα μειωθούν ούτε θα αυξηθούν οι αμβλώσεις. Για πολιτικούς λόγους η Επιτροπή Νομικών δεν προωθούσε το ζήτημα των αμβλώσεων. Αφού πρώτα εγκριθεί η πρόταση νόμου πρέπει να διακόψουμε τις ανεπιθύμητες εκυμοσύνες» ήταν τα λόγια της κυρίας Κουκουμά ενώ  πρόσθεσε: «Να σταματήσει η Πολιτεία να κρύβεται πίσω από το δάκτυλο της».

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE