Ζαχαρίου-ΔΗΣΥ: «Βάζουν κόσμο πάνω στο κεφάλι μας»- Στα κατεχόμενα για αμβλώσεις

Ζαχαρίου-ΔΗΣΥ: «Βάζουν κόσμο πάνω στο κεφάλι μας»- Στα κατεχόμενα για αμβλώσεις

Τη δική του θεώρηση περί αποποινικοποίησης των αμβλώσεων κατέθεσε και ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ζαχαρίας Ζαχαρίου στην Ολομέλια της Παρασκευής 30/3.

 

Εξήγησε ότι όταν άκουσε πως το θέμα πήγε από την Επιτροπή Νομικών στην Επιτροπή Ανθρ. Δικαιωμάτων παραξενεύτηκε και διερωτήθηκε: «Τι σκέφτηκαν πάλι οι συναδέλφισσες και θα βάλουν τον κόσμο πάνω στο κεφάλι μας;».

Ανέφερε όμως πως αφού πρώτα μίλησε με τη Στέλλα Κυριακίδου και γυναικολόγους πείστηκε ότι πρέπει να υπερψηφιστεί η αποποινικοποίηση των αμβλώσεων.

Τόνισε πως στην απόφαση του έπαιξε ρόλο ο αυξημένος αριθμός γυναικών που  μεταβαίνουν στα κατεχόμενα, σε αμφιβόλου ποιότητας νοσηλευτήρια.

‘Να μη μείνουμε ως εδώ’ είπε. Προσθέτοντας ότι το θέμα χρίζει περαιτέρω διαβούλευσης.

 

Διαβάστε επίσης: ΚΟΥΚΟΥΜΑ ΓΙΑ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ: «Κάποιοι αρνούνταν τη συζήτηση...για να μη δυσαρεστηθεί ο Αρχιεπίσκοπος»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE