Νικόλας για αμβλώσεις: «Είμαστε η κοινωνία της υποκρισίας»

Νικόλας για αμβλώσεις: «Είμαστε η κοινωνία της υποκρισίας»

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, απαντώντας και στους βουλευτές του δικού του κόμματος, Άγγελο Βότση και Γιώργο Προκοπίου, οι οποίοι εναντιώθηκαν στο νομοσχέδιο, τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Διαβάστε επίσης: Ζαχαρίου-ΔΗΣΥ: «Βάζουν κόσμο πάνω στο κεφάλι μας»- Στα κατεχόμενα για αμβλώσεις

‘Είμαστε η κοινωνία της υποκρισίας’ δήλωσε, τονίζοντας ότι οι εκτρώσεις ήδη επιτρέπονται αλλά έπρεπε να εκσυγχρονίσουμε τον ποινικό κώδικα με αφορμή τη σύλληψη της γυναίκας πριν λίγο καιρό.

Θα πρέπει, όπως είπε, να μας απασχολήσει το γεγονός ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν είναι ολοκληρωμένο και δεν προστατεύει τις γυναίκες.

 Ωστόσο, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Νικόλας Παπαδόπουλος και η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, που το συνυπογράφουν, θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Μάλλον, όμως, αναμένονται και διαρροές τόσο από το ΔΗΚΟ όσο και από τον ΔΗΣΥ.

 

Διαβάστε επίσης: ΚΟΥΚΟΥΜΑ ΓΙΑ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ: «Κάποιοι αρνούνταν τη συζήτηση...για να μη δυσαρεστηθεί ο Αρχιεπίσκοπος»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE