Νικόλας για αμβλώσεις: «Είμαστε η κοινωνία της υποκρισίας»

Νικόλας για αμβλώσεις: «Είμαστε η κοινωνία της υποκρισίας»

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, απαντώντας και στους βουλευτές του δικού του κόμματος, Άγγελο Βότση και Γιώργο Προκοπίου, οι οποίοι εναντιώθηκαν στο νομοσχέδιο, τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Διαβάστε επίσης: Ζαχαρίου-ΔΗΣΥ: «Βάζουν κόσμο πάνω στο κεφάλι μας»- Στα κατεχόμενα για αμβλώσεις

‘Είμαστε η κοινωνία της υποκρισίας’ δήλωσε, τονίζοντας ότι οι εκτρώσεις ήδη επιτρέπονται αλλά έπρεπε να εκσυγχρονίσουμε τον ποινικό κώδικα με αφορμή τη σύλληψη της γυναίκας πριν λίγο καιρό.

Θα πρέπει, όπως είπε, να μας απασχολήσει το γεγονός ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν είναι ολοκληρωμένο και δεν προστατεύει τις γυναίκες.

 Ωστόσο, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Νικόλας Παπαδόπουλος και η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, που το συνυπογράφουν, θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Μάλλον, όμως, αναμένονται και διαρροές τόσο από το ΔΗΚΟ όσο και από τον ΔΗΣΥ.

 

Διαβάστε επίσης: ΚΟΥΚΟΥΜΑ ΓΙΑ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ: «Κάποιοι αρνούνταν τη συζήτηση...για να μη δυσαρεστηθεί ο Αρχιεπίσκοπος»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE