strong>Αναλυτικά η ανακοίνωση:
span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">«Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για το πρόγραμμα προπονήσεων και δημοσιογραφικών διασκέψεων ενόψει του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και της Βιγιαρεάλ (11/12).
span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Αναλυτικά το πρόγραμμα:
span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Το απόγευμα της Τετάρτης στις 17:30 (10/12) είναι προγραμματισμένη η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της ομάδας μας κ. Ιοάν Αντόνε, στην αίθουσα συνεντεύξεων του σταδίου ΓΣΠ.
span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">** Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών θα μιλήσει ο Μάρκος Γκουλιόν.
span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ η τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα, η οποία θα είναι ανοιχτή για τα Μ.Μ.Ε στα πρώτα 15’.
span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Αργότερα στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της Βιγιαρεάλ κ.Marcelino García Toral, στην αίθουσα συνεντεύξεων σταδίου ΓΣΠ.
span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Η τελευταία προπόνηση της Iσπανικής ομάδας πριν από τον μεταξύ μας αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 στο ΓΣΠ, και θα είναι ανοιχτή για τα Μ.Μ.Ε στα πρώτα 15’.
span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Γραφείο Τύπου
span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ».
code>{fcomments}{/fcomments}
code>{flike}{/flike}