«Ψάχνεται» για Λένο

«Ψάχνεται» για Λένο

Σφήνα για την απόκτηση του Μπερντ Λένο φέρεται να έχει μπει πλέον η Ατλέτικο Μάδριτης.

Τερματοφύλακα για το προσεχές καλοκαίρι αναζητά η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι ιθύνοντες των «ροχιμπλάνκος» θεωρούν πως το προσεχές καλοκαίρι θα υπάρξει ενδιαφέρον για την πώληση του Γιαν Όμπλακ, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που τελικά αυτός αποχωρήσει για άλλες πολιτείες.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα  «Kicker» η ομάδα της Μαδρίτης φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του τερματοφύλακα της Λεβερκούζεν Μπερντ Λένο για την εν λόγω θέση.

Ωστόσο το ενδεχόμενο απόκτησης του μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι καθώς πέρα της Ατλέτικο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη έχουν δείξει ακόμα και η Άρσεναλ και Νάπολι αντίστοιχα, με το ποσό που απαιτείται για την απόκτηση του να είναι τα 25.000.000 ευρώ.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE