Tα νέα ενόψει Ομόνοιας – Δεν προπονήθηκε ο Παλάνγκα

Tα νέα ενόψει Ομόνοιας – Δεν προπονήθηκε ο Παλάνγκα

H Ανόρθωση συνέχισε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Ομόνοια την ερχόμενη Κυριακή (1/4) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την «Κυρία» ο Γκάντσεφ για άλλη μια φορά ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ασκήσεις εκγύμνασης.

Επίσης ο Αρτυματάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Παλάνγκα ταλαιπωρήθηκε από ίωση και δεν προπονήθηκε σήμερα.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE