Ξεπέρασε Διαμαντίδη ο Σπανούλης κι έγραψε ιστορία στην Ευρωλίγκα!

Ξεπέρασε Διαμαντίδη ο Σπανούλης κι έγραψε ιστορία στην Ευρωλίγκα!

Ο Βασίλης Σπανούλης κατάφερε να γράψει ιστορία στην αναμέτρηση της Μάλαγα με τον Ολυμπιακό, καθώς ξεπέρασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην πρώτη θέση των κορυφαίων πασέρ της Euroleague!

Μία ακόμα «χρυσή» σελίδα στην καριέρα του έγραψε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο «Kill Bill» συνεχίζει να ηγείται της προσπάθειας των Πειραιωτών για την κατάκτηση της φετινής Euroleague και στο παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα, στην Ισπανία, κατάφερε να γράψει ιστορία.

Με την τέταρτη ασίστ που έδωσε στην αναμέτρηση στον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος με τρίποντο έγραψε το 17-22, έφτασε τις 1256 ασίστ στην Euroleague, προσπερνώντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη (1255 ασίστ) στην πρώτη θέση των κορυφαίων πασέρ της διοργάνωσης.

Πλέον, ο Σπανούλης «κυνηγά» μία ακόμα κορυφή, αυτή στον πίνακα των σκόρερ της διοργάνωσης, καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση και… καταδιώκει τον αρχηγό και ηγέτη της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Έκπληξη για την απόρριψη από τον Γενικό Εισαγγελέα του αιτήματος για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών κατηγόρων στην υπόθεση Θανάση Νικολάου εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Κληρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα συζητήσει με την οικογένεια το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE