ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο μικροσκόπιο του ΤΑΕ το όπλο- Αναμονή για τις έρευνες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο μικροσκόπιο του ΤΑΕ το όπλο- Αναμονή για τις έρευνες

Στο μικροσκόπιο του ΤΑΕ βρίσκεται το κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο, που βρέθηκε μαζί με 4,5 κιλά εκρηκτικών, σε ανοικτό χώρο στην Λευκωσία, το μεσημέρι της Παρασκευής (30/9).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όπλο πρόκειται να περάσει από επιστημονικές εξετάσεις, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

Πάντως, τα τελευταία δύο χρόνια έχει σημειωθεί αριθμός ληστειών σε τραπεζικά ιδρύματα με κοντόκαννο όπλο, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι το ανευρεθέν κυνηγετικό, εμπλέκεται σε αυτές, τουλάχιστο μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Υπενθυμίζουμε ότι μαζί με το όπλο, εντοπίστηκαν και δύο νάιλον τσάντες, στις οποίες υπήρχε εκρηκτική ύλη βάρους 5,5 κιλών, η οποία πιστεύεται ότι είναι χαμηλής ισχύος.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE