Σημαντικό και… ιδιαίτερο!

Σημαντικό και… ιδιαίτερο!

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ σήμερα θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και μάλιστα η νέα του ομάδα θα τεθεί με την ΑΕΛ που ήταν η παλιά του ομάδα μέχρι πρότινος.

Από μόνο του αυτό κάνει το σημερινό παιχνίδι στο ΓΣΠ ιδιαίτερο για τον Πορτογάλο τεχνικό που σίγουρα τα συναισθήματα του σε όλο το 90λέπτο θα είναι ανάμεικτα.

Φυσικά το παιχνίδι για τον Μπαλταζάρ θα είναι παράλληλα εκτός από ιδιαίτερο και αρκετά σημαντικό αφού θα προσπαθήσει να επαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ στις επιτυχίες θέλοντας και ο ίδιος να κάνει ντεμπούτο με το δεξί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE