ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου Ηλία - Καταλείπει δύο παιδιά

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου Ηλία - Καταλείπει δύο παιδιά

Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου 44χρονου Ελλαδίτη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3).

Ο Ηλίας Παπαευθυμίου από την Ελλάδα, είναι ο άτυχος άντρας που έχασε τη ζωή του στο νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού, τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οικογένεια του άτυχου 44χρονου έχει ενημερωθεί. Οι γονείς του άτυχου Ηλία, βρίσκοτναι στην Ελλάδα, ενώ η σύζυγος και τα δύο του παιδιά είναι στην Κύπρο.

Ο 44χρονος ήταν Έλληνας υπήκοος, ωστόσο το τελευταίο διάστημα κατοικούσε την Λεμεσό.  

Θυμίζουμε ότι από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και 33χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE