Μόνο στην Κύπρο – Καραβίδας/Χατζηλούκας

Μόνο στην Κύπρο – Καραβίδας/Χατζηλούκας

Μόνο στην Κύπρο μπορεί να συμβεί αυτό που συμβαίνει στην Δόξα…

Ο Πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας, Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας και ο προπονητής της, Λούκας Χατζηλούκα τις προηγούμενες μέρες έφυγαν από το νησί μας με προορισμό την Λισαβόνα της Πορτογαλίας με απώτερο στόχο και σκοπό να διεκπεραίωσουν κάποιες δουλειές αναφορικά με την Δόξα.

Φυσικά αυτό που προξενεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι οι δύο κύριοι (ειδικά ο κ.Χατζηλούκας) απουσιάζει από την Κύπρο την στιγμή που η ομάδα του δίνει ένα σημαντικό αγώνα με την Αλκή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο θα βρίσκεται ο βοηθός του Ματθαίος Πιπίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE