Δημητρίου: «Το μετάνιωσαν…» – Τι είπε για Ιδιάκεθ και ανανέωση

Δημητρίου: «Το μετάνιωσαν…» – Τι είπε για Ιδιάκεθ και ανανέωση

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα δήλωσε:

«Θέλαμε τους τρεις βαθμούς και το δείξαμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο με την εικόνα μας. Πάμε να παίξουμε με την ΑΕΛ για την νίκη. Πάμε βήμα – βήμα μέχρι το φινάλε. Η ομάδα μας είχε πολύ καλή εικόνα σε όλο το παιχνίδι. Μπράβο σε όλους και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν στο γήπεδο. Όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν σήμερα πιθανόν να το μετάνιωσαν».

Σχετικά για το ενδεχόμενο ανανέωσης συμβολαίου Ιδιάκεθ επισήμανε «Αυτό που μας απασχολεί είναι το αγωνιστικό. Για τα θέματα προγραμματισμού γνωρίζετε πως λειτουργούμε και ποιος είναι υπεύθυνος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.