Προπόνηση και «κατασκοπεία» στο Γκόλντεν Κόουστ

Προπόνηση και «κατασκοπεία» στο Γκόλντεν Κόουστ

Κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις προετοιμάζονται οι δυο ομάδες μας που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά Beach Volley Ανδρών – Γυναικών στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του Γκόλντεν Κόουστ της Αυστραλίας.

Από την Τετάρτη το βράδυ – Πέμπτη ξημερώματα βρέθηκαν στον τόπο διεξαγωγής των αγώνων οι Γεώργιος Χρυσοστόμου – Δημήτρης Αποστόλου (Άνδρες) και Μαριότα Αγγελοπούλου – Μανωλίνα Κωνσταντίνου (Γυναίκες) και προπονούνται επί Αυστραλιανού εδάφους.

Ταυτόχρονα, οι δυο κόουτς Βαγγέλης Κουτουλέας και Γιάννης Πετρούδης άρχισαν τη μελέτη των αντιπάλων που θα αντιμετωπίσουν από την Μεγ. Πέμπτη 06 Απριλίου 2018.

Οι Άνδρες θα αγωνιστούν στον Ά Όμιλο απέναντι σε Νέα Ζηλανδία, Αγγλία και Μοζαμβίκη με τους αγώνες να διεξάγονται στις 06, 07 και 08 Απριλίου 2018.

Η ομάδα των Γυναικών θα αντιμετωπίσει τις Αυστραλία, Σκωτία και Γρανάδα με τους αγώνες του Ομίλου να διεξάγονται στις 06, 07 και 09 Απριλίου.

Με βάση την κατασκοπία, η ομάδα των Ανδρών έχει δύσκολο έργο αφού η Αγγλία και Νέα Ζηλανδία δείχνουν πολύ δυνατές, ενώ ικανή και δυσκολοκατάβλητη είναι η Μοζαμβίκη. Όσον αφορά στον Όμιλο των Γυναικών η γηπεδούχος Αυστραλία παίζει στην έδρα της., «γεύση» από Σκωτία πήραμε σ\τον προκριματικό Όμιλο της Λάρνακας τον Σεπτέμβριο και κερδίσαμε, ενώ η Γρανάδα φέρεται ως ομάδα με αδυναμίες.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και θα συνεχιστούν μέχρι τους αγώνες της Μεγάλης Πέμπτης.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE