Στον τελικό δρόμο! Τι κάνει ο επενδυτής στην Κύπρο και αναμονή των μεγάλων αποφάσεων

Στον τελικό δρόμο! Τι κάνει ο επενδυτής στην Κύπρο και αναμονή των μεγάλων αποφάσεων

Όλα παίρνουν τον δρόμο τους σε ότι αφορά τον καταρτισμό συνδυασμού για να ζητήσει την ψήφο των μελών του σωματείου της Ομόνοιας, από τον επενδυτή, Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος είναι στην Κύπρο.

Ήδη, είναι σε επαφές, σε συναντήσεις, ο Σταύρος Παπασταύρου από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο, μαζί με τα άτομα, με τα μέλη του σωματείου της Ομόνοιας που τον έχουν προσεγγίσει.

Ο ίδιος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για να αναλάβει, να εμπλακεί ενεργά στα διοικητικά δρώμενα του λαοφιλές συλλόγου της Ομόνοιας, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Το βασικό θέμα που συζητιέται στις συναντήσεις, επαφές, του Σταύρου Παπασταύρου εδώ στην Κύπρο τις τελευταίες ώρες, είναι ο τρόπος λειτουργίας, του πλάνου, του μοντέλου που έχουν σχεδιάσει για τη… νέα Ομόνοια με τη σύσταση εταιρείας.

Τα προσεχή 24ωρα, αρχές της Μεγάλης Βδομάδας, θα ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό του ενδιαφέροντος του επενδυτή, Σταύρου Παπασταύρου, κάνοντας γνωστό και τον συνδυασμό του.

Από βδομάδας, βέβαια, όπως το προανήγγειλε και ο ίδιος, θα ξεκαθαρίσει τις οριστικές του προθέσεις, αποφάσεις, εάν θα κατεβάσει συνδυασμό για την Εκλογική Γενική Συνέλευση του σωματείου της Ομόνοιας και ο Νίκος Κατσουρίδης.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα νέα της Ομόνοιας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE