Χειροπέδες σε 34χρονο Παφίτη – Μαρτυρία για τα 'μαϊμού' διαμάντια

Χειροπέδες σε 34χρονο Παφίτη – Μαρτυρία για τα 'μαϊμού' διαμάντια

Δεύτερη σύλληψη για τις απομιμήσεις διαμαντιών.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη το Σάββατο (31/03) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Εναντίον του 34χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια διερεύνησης καταγγελίας 54χρονου κατοίκου Λάρνακας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 20 Μαρτίου, 2018, ένα πρόσωπο επισκέφθηκε τον παραπονούμενο και του πώλησε τέσσερα διαμάντια για το συνολικό ποσό των €44,000. Ωστόσο μετά από εξέταση των διαμαντιών από εμπειρογνώμονα, διαπιστώθηκε ότι, πρόκειται για πολύ καλή απομίμηση διαμαντιών, η συνολική αξία των οποίων δεν υπερβαίνει τις €2,500.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί στις 29 Μαρτίου και 59χρονος κάτοικος Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 59χρονος - Πούλησε διαμάντια €2.500 για €44.000

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE