Χειροπέδες σε 34χρονο Παφίτη – Μαρτυρία για τα 'μαϊμού' διαμάντια

Χειροπέδες σε 34χρονο Παφίτη – Μαρτυρία για τα 'μαϊμού' διαμάντια

Δεύτερη σύλληψη για τις απομιμήσεις διαμαντιών.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη το Σάββατο (31/03) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Εναντίον του 34χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια διερεύνησης καταγγελίας 54χρονου κατοίκου Λάρνακας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 20 Μαρτίου, 2018, ένα πρόσωπο επισκέφθηκε τον παραπονούμενο και του πώλησε τέσσερα διαμάντια για το συνολικό ποσό των €44,000. Ωστόσο μετά από εξέταση των διαμαντιών από εμπειρογνώμονα, διαπιστώθηκε ότι, πρόκειται για πολύ καλή απομίμηση διαμαντιών, η συνολική αξία των οποίων δεν υπερβαίνει τις €2,500.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί στις 29 Μαρτίου και 59χρονος κάτοικος Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 59χρονος - Πούλησε διαμάντια €2.500 για €44.000

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE