Ιωνάς Νικολάου: ‘Αλλάζω ρόλο και φοράω ποδιά’- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιωνάς Νικολάου: ‘Αλλάζω ρόλο και φοράω ποδιά’- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αλλάζει για λίγο ρόλο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, τηρώντας τα έθιμα του Πάσχα και φοράει ποδιά για τις ανάγκες φουρνίσματος φλαούνας.

Όπως ο ίδιος ο κ. Ιωνάς Νικολάου αναφέρει σε δημοσίευση του στον λογαριασμό του Facebook, φέτος για το Πάσχα φοράει ποδιά και αλλάζει ρόλο αφού θα φτιάξει παραδοσιακές φλαούνες και κουλουράκια.

Ο Υπουργός, φρόντισε να παρουσιάσει και ‘αποδεικτικά στοιχεία’, φωτογραφίες δηλαδή από τον φούρνο και τα ταψιά, ενώ μας πληροφορεί ότι βρίσκεται στην τοποθεσία Ευρύχου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.