Στους δρόμους η αστυνομία εν όψει Πάσχα – 44 αστυνομικοί για στελέχωση

Στους δρόμους η αστυνομία εν όψει Πάσχα – 44 αστυνομικοί για στελέχωση

Με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών αστυνόμευσης στο οδικό δίκτυο, εν όψει των εορτών του Πάσχα, η Αστυνομία Κύπρου προχωρεί από τη Δευτέρα(02/04) , σε ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των επαρχιακών κλιμακίων Τροχαίας και του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου.

Συνολικά 44 αστυνομικοί, που υπηρετούν σε διάφορες Διευθύνσεις και Τμήματα της Αστυνομίας, θα προστεθούν για το επόμενο δεκαπενθήμερο, στο δυναμικό του Ουλαμού Προλήψεως Οδικών Δυστυχημάτων, της Τροχαίας Αρχηγείου και των επαρχιακών κλιμακίων τροχαίας.

Στόχος, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, είναι φυσικά η αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών, που αναμένεται να προκύψουν κατά την επικείμενη εορταστική περίοδο. Σκοπός, όπως πάντα, η παροχή όσο το δυνατό περισσότερων διευκολύνσεων στη διακίνηση του κοινού στο οδικό δίκτυο και κυρίως η πρόληψη για την αποφυγή θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE