Γιόρτασαν με ποτά και τις γυναικάρες τους οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ – PIC

Γιόρτασαν με ποτά και τις γυναικάρες τους οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ – PIC

Γιόρτασαν με ποτά και τις γυναικάρες τους οι ποδοσφαιριστές της Λευκωσιάτικης ομάδας…

Ίσως η σπουδαία νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΛ γεγονός που ανέβασε την ομάδα της Λευκωσία στην πρώτη θέση, ισοβαθμώντας με τον Απόλλωνα, να ήταν η αφορμή που οι ποδοσφαιριστές των «γαλαζοκιτρίνων» βγήκαν έξω με τις γυναικάρες τους και το γιόρτασαν.

Όπως θα δείτε από την φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγος του Νούνο Μοράις, στον χώρο διασκέδασης βρέθηκαν οι Μιλάνοφ, Ντε Καμάργκο και φυσικά ο Νούνο Μοράις και το γιόρτασαν με ποτά.

Δείτε την φωτογραφία

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE