Εντοπίστηκε στο Καραβά το όχημα του 65χρονου - Ανησυχούν για τη ζωή του - ΦΩΤΟ

Εντοπίστηκε στο Καραβά το όχημα του 65χρονου - Ανησυχούν για τη ζωή του  - ΦΩΤΟ

Το αυτοκίνητο του Σολωμού Αποστολίδη, 65 χρόνων, που αναζητείται από την Αστυνομία Κύπρου εντοπίστηκε το Σάββατο (31/03) στον κατεχόμενο Καραβά και έχει μεταφερθεί στην «αστυνομική διεύθυνση» Κερύνειας, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της τ/κ εφημερίδας Κίπρις.

Όπως γράφει η εφημερίδα, στο αυτοκίνητο του Αποστολίδη έχουν εντοπιστεί η ταυτότητα, το διαβατήριό του και χρήματα.

Ο Αποστολίδης πέρασε στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα του Αστρομερίτη την Τετάρτη, προστίθεται, και το όχημα του, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύει η εφημερίδα, εντοπίστηκε κοντά σε στρατιωτική περιοχή στον Καραβά. Ωστόσο ο ίδιος παραμένει άφαντος με την οικογένειά του να ανησυχεί για την ζωή του.

 Η «αστυνομία» Μόρφου, αναφέρεται, παρακολουθεί την υπόθεση και προβαίνει σε έρευνες.

Σε δηλώσεις του στην Κίπρις μετά τον εντοπισμό του αυτοκινήτου του Αποστολίδη, ο αδερφός του, Κύπρος Κουσίδης εξέφρασε την ανησυχία της οικογένειας ακόμα και για τη ζωή του. Έκανε δε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει ή έχει δει τον αδερφό του, να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία με ανακοίνωσή της χθες ζητούσε τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του Σολωμού Αποστολίδη, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του, από τις 28 Μαρτίου και παρακαλούσε οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας, στο τηλέφωνο 22607615, στον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE