Κηδεύεται η Πολυξένη Κυπριανού - Συλλυπητήρια Προέδρου στον ΓΓ του ΑΚΕΛ

Κηδεύεται η Πολυξένη Κυπριανού - Συλλυπητήρια Προέδρου στον ΓΓ του ΑΚΕΛ

Το πρωί της Κυριακής (1/4) απεβίωσε η μητέρα του Άντρου Κυπριανού, ενώ την Δευτέρα (2/4) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία.

Η κηδεία της Πολυξένης Κυπριανού, μητέρας του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού, που απεβίωσε την Κυριακή (1/4) θα γίνει την Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 στις 14:30 στην εκκλησία του Αποστόλου Λουκά στο Στρόβολο.

Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Συλλυπητήρια Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Είναι με θλίψη που έλαβα την είδηση για τον θάνατο της μητέρας του ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού, Πολυξένης» αναφέρει με γραπτή δήλωση του ο Πρόεδρος Aναστασιάδης.

«Εκ μέρους της Κυβέρνησης, της οικογένειας μου και εμού προσωπικά, εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στον φίλο Άντρο Κυπριανού και την οικογένεια του και τους ευχόμαστε κουράγιο σ’ αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE