ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας έπεσε στις ρόδες λεωφορείου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άντρας έπεσε στις ρόδες λεωφορείου

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μέλη της αστυνομικής δύναμης στην Λευκωσία, το βράδυ της Κυριακής (1/4).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορία από αναγνώστη της ιστοσελίδας μας και ύστερα από επιβεβαίωση της μέσω αστυνομικής πηγής, γύρω στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (1/4), ενημερώθηκε η Αστυνομία για έναν άντρα που ξάπλωσε μπροστά από τις ρόδες λεωφορείου στην Πλατεία Σολωμού στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις διασταυρωμένες πληροφορίες του ThemaOnline, ο εν λόγω άντρας, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, δεν άφηνε το λεωφορείο να προχωρήσει και να αποχωρήσει από το σημείο.

Αστυνομική δύναμη έσπευσε στο σημείο για να επιληφθεί του θέματος.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE