Το κατάφερε κι αυτό ο Λέβι!

Το κατάφερε κι αυτό ο Λέβι!

Πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια και δύο μήνες για να καταφέρει να κερδίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ η Ανόρθωση!

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διπλό της «Κυρίας» επί των «πράσινων» στην πρωτεύουσα πριν το σημερινό ματς, ήταν στις 26 Ιανουαρίου του 2013, όταν επικράτησε με 1-3, με προπονητή και τότε τον Ρόνι Λέβι!

Έκτοτε ο απολογισμός ήταν… οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες για την Ανόρθωση στα εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ομόνοια, με τον Ισραηλινό τεχνικό να σπάει κι αυτή την παράδοση!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.