Το κατάφερε κι αυτό ο Λέβι!

Το κατάφερε κι αυτό ο Λέβι!

Πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια και δύο μήνες για να καταφέρει να κερδίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ η Ανόρθωση!

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διπλό της «Κυρίας» επί των «πράσινων» στην πρωτεύουσα πριν το σημερινό ματς, ήταν στις 26 Ιανουαρίου του 2013, όταν επικράτησε με 1-3, με προπονητή και τότε τον Ρόνι Λέβι!

Έκτοτε ο απολογισμός ήταν… οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες για την Ανόρθωση στα εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ομόνοια, με τον Ισραηλινό τεχνικό να σπάει κι αυτή την παράδοση!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE