Παρουσιαστής της κυπριακής tv 'αρπάχτηκε' με τον Κωστόπουλο

Παρουσιαστής της κυπριακής tv 'αρπάχτηκε' με τον Κωστόπουλο

Ο παρουσιαστής της κυπριακής tv παραδέχτηκε ότι ζήτησε και συγνώμη στον Κωστόπουλο επειδή αυτός έφταιγε... 

«Όταν είχα πάει πρώτη φορά στην εκπομπή του Κωστόπουλου είχαμε αρπαχτεί» ομολόγησε ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο παρουσιάστης της εκπομπής του ΡΙΚ, "Χωρίς Αποσκευές", που παρακολουθούμε κάθε Παρασκευή στο DWTS 6 του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πρωί της Κυριακής, 1/4, και συζητώντας για τα late night shows έκανε μια αποκάλυψη, την οποία δεν γνωρίζαμε.

 Όπως είπε ο Σάββας Πούμπουρας: «Όταν είχα πάει πρώτη φορά στην εκπομπή του Κωστόπουλου είχαμε αρπαχτεί. Του ζήτησα, όμως, συγγνώμη μόλις τελείωσε η εκπομπή. Είχαμε αρπαχτεί… Γιατί πήγα κι εγώ προκατειλημμένος. Όχι, ο Πέτρος δεν έφταιγε καθόλου. Εγώ ήμουν τότε πιο νέος, πιο τσιτωμένος…».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE