Προβληματίζει το 0.2% της κυπριακής ενημερωτικής εκπομπής στα νεανικά κοινά

Προβληματίζει το 0.2% της κυπριακής ενημερωτικής εκπομπής στα νεανικά κοινά

Έντονος είναι ο προβληματισμός για το 0,2% στα νεανικά κοινά 18-44 που κατάφερε να συγκεντρώσει η ενημερωτική εκπομπή. 

Σύμφωνα με το TvCapuccino, για την εβδομάδα 19-25 Μαρτίου η ενημερωτική εκπομπή του TvOne, "Ενημέρωση Τώρα" κατέγραψε νούμερα στα νεανικά κοινά 18-44 που άγγιξαν μόλις το 0,2%. 

Η ενημερωτική εκπομπή του TvOne, με παρουσιάστρια την Πέρσα Σιάσου καταπιάνεται με ειδησεογραφικά θέματα και προβληματίζει το γεγονός ότι οι νεαρότερες ηλικίες του τηλεοπτικού κοινού αδιαφορούν πλήρως για το τι συμβαίνει στον τόπο μας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE