ΝΙΓΗΡΙΑ: Σφαγή από τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ

ΝΙΓΗΡΙΑ: Σφαγή από τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ

Ένοπλοι ισλαμιστές που φέρεται ότι ανήκουν στην οργάνωση Μπόκο Χαράμ σκότωσαν 18 ανθρώπους σε επίθεση που εξαπέλυσαν στη βορειοανατολική πόλη της Νιγηρίας, το Μαϊντουγκούρι, ανακοίνωσε ένας αξιωματούχος της κρατικής υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών (SEMA).

Ο Μπέλο Νταμπάτα, ο επικεφαλής της υπηρεσίας αυτής, ανακοίνωσε ότι 84 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (1/4).

Αυτή είναι η πιο πολύνεκρη επίθεση που σημειώνεται στην πόλη από την περασμένη εβδομάδα όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί συνομιλίες με τους ενόπλους.

zougla.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.

BEST OF TOTHEMAONLINE